Van droom naar werkelijkheid,

van kavel naar thuiskomen Het is even zoeken, maar als je die ene plek tegenkomt dan ben je ook direct verk(n)ocht. Sluit uw ogen… ziet u het al voor u? Dan is dit het project en zijn wij de perfecte partij voor u. U verdient alleen het allerbeste en aandacht maakt alles mooier. Met onze passie en kennis voor en van bouwen en uw wens om te wonen en leven zoals u dat het liefst wilt. Landelijk genieten in pure klasse.

Leerdam

Leerdam, glasstad aan De Linge. Leerdam behoort vanaf 1 januari 2019 tot de gemeente Vijfheerenlanden en daarmee bij de provincie Utrecht. Het heeft circa 21.000 inwoners en is op de fiets, te voet of te paard een unieke uitvalsbasis. Bossen en water. Een gezellige binnenstad, tal van musea en monumenten.

Toerisme

Door haar veelzijdigheid stelt Leerdam niemand teleur. Zo kunt u naar het Nationaal Glasmuseum & Glasblazerij, een rondvaart over De Linge maken of heerlijk dineren aan het water. Leerdam heeft een prachtig gelegen jachthaven welke op geringe afstand van het centrum met vele winkels en uitgaansgelegenheden ligt.

Oosterwijk

Oosterwijk is een dorp in de provincie Utrecht, in de streek en gemeente Vijfheerenlanden en ligt Zuid-Westen ten opzichte van de stad Leerdam. Het bestaat grotendeels uitlintbebouwing langs De Linge(dijk). De Linge is de langste rivier van Nederland en biedt recreatiemogelijkheden voor veel watersportactiviteiten. Met zijn vele monumentale panden en de restanten van de strijd tegen het water is de complete lintbebouwing van Oosterwijk